Tegels op het terras voor een aangenaam buitenleven

Tegels op het terras voor een aangenaam buitenleven

 

Onze tegels voor het terras geven een luxueuze uitstraling aan uw tuin. Zo kan u op mooie dagen heerlijk genieten van een drankje, een zondags ontbijt of een barbecue in de tuin. Misschien heeft u zelfs een zwembad aan uw woning en wil u het plaatje compleet maken met terrastegels. Bij Kwanten Tegelhandel specialiseren we ons in knappe tegels van kwaliteit voor ieder doeleinde, ook terrastegels. Lees hier meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Koop mooie terrastegels bij Kwanten

Tegels op uw terras bieden tal van mogelijkheden

Wil u graag stevige en duurzame terras egels kopen? Dan bent u bij Tegelhandel Kwanten Pelt aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk tegels die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, maar ook aantrekkelijk en makkelijk in onderhoud zijn.  

Daarenboven zijn wij niet alleen dé tegelspecialist van de omgeving, maar ook hét adres voor onderhoudsproducten en alle materialen voor het plaatsen van uw tegels. Wij bieden een service van A tot Z, zodat u nooit op een externe partner beroep moet doen voor de betegeling van uw terras. Alles onder één dak, dat is nog altijd het handigst!

Natuursteen gebruiken als tegels voor het terras

Waarom zou u tegels uit natuursteen kopen voor uw terras? Wanneer u een authentieke uitstraling voor uw woning of buitenruimte wilt gaat niets boven natuursteen. Een terras met tegels uit natuursteen heeft in het begin meer onderhoud nodig dan imitatieproducten, maar op lange termijn zal het resultaat er beter uitzien. Door het regelmatig gebruik ontstaat er namelijk een ouderdomsglans op de natuursteen. Dit wordt “patina” genoemd. Dit geeft niet alleen karakter aan de steen, maar het zorgt ook voor een beschermende afwerking.

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen om tegels in natuursteen te gebruiken op het terras. Dit komt omdat het een mooie uitstraling heeft en anderzijds het kwalitatief en duurzaam materiaal is. Natuursteen moet niet per se duur zijn, want bij Kwanten Tegelhandel kan u ook kiezen voor dunnere uitvoeringen die bestaan uit erg goede kwaliteit. Bovendien kunnen natuursteenstegels zowel binnen- als buitenshuis, zoals op uw terras bijvoorbeeld, geplaatst worden. Denk maar aan vloeren, schouwen, terrassen enzovoort!

Ons assortiment aan terrastegels uit natuursteen bevat:

  • Graniet
  • Leisteen
  • Blauwe hardsteen
  • Marmer

Tegels voor uw terras in overvloed bij Kwanten Tegelhandel

Neem gerust contact op voor uw nieuwe terrastegels!

Wil u meer informatie ontvangen over een bepaald type terrastegel uit natuursteen? Neem dan een kijkje op de website van FEBENAT, de Belgische Federatie van Natuursteengroothandelaars. Hier kan u meer informatie vinden over alle technische gegevens van de steen die u in gedachten heeft, maar ook meer informatie over de manier van plaatsing. Bovendien kan u ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor meer advies in verband met tegels van natuursteen voor uw terras. We helpen u met veel plezier verder!

 

Bezoek de toonzaal van Kwanten tegelhandel in Pelt

 

Graag in levende lijve ontdekken hoe onze diverse soorten tegels voor uw terras eruitzien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze toonzaal, gelegen in Lieven Gevaertlaan 13 in Overpelt. We zijn 6 dagen in de week geopend om u te kunnen voorzien van professioneel advies en u kennis te laten maken met alle terrastegels en andere tegelsoorten die we in ons assortiment hebben. Wij hebben een waaier aan mogelijkheden voor u ter beschikking, waardoor we voor ieder wat wils aanbieden. Bovendien zijn onze producten steeds verkrijgbaar aan de scherpste prijzen, zodat we zeker zijn dat alle klanten tevreden bij ons vertrekken. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: bij Kwanten Tegelhandel bent u altijd welkom voor een persoonlijk gesprek over tegels voor uw terras of andere leefruimte. Tot dan!