De integratie van natuursteen in en rondom je woning heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Dat heeft er alles mee te maken dat natuursteen enerzijds een mooie uitstraling heeft, maar anderzijds ook een zeer duurzaam en kwalitatief product is. Dat zich bovendien leent tot een veelzijdig gebruik zowel binnen- als buitenshuis, denk bijvoorbeeld maar aan vloeren, schouwen, terrassen, een patio, …

[ We hebben technische hulp gekregen van Kwanten en alles is perfect verlopen. Wij zijn echt tevreden met het eindresultaat. ]

Theo Lamers

  • DSC04947
  • IMG 0360

Zwembadboorden

Natuursteen is dé trend in zwembadboorden, en met reden. Het natuurproduct in kwestie verleent immers moeiteloos een exclusieve uitstraling aan je zwembad, en gaat een leven lang mee. Daarnaast is maatwerk ook hier weer perfect mogelijk, en zelfs een echte aanrader voor die luxueuze finishing touch.

Trappen

Natuursteen leent zich ook uitstekend tot de bekleding van trappen. Een trap op maat? Dat is bij Kwanten maar een woord. Onze partner komt bij jou ter plaatse de afmetingen opnemen, waarna we je trap vervaardigen en indien gewenst ook plaatsen.

Raamtabletten

Vensterbanken van zichtbaar goede kwaliteit zijn details die een onmiskenbare invloed hebben op de uitstraling van je woning. Het mag dan ook niet verbazen dat natuursteen een veelgekozen optie is voor raamtabletten. Wij kunnen ze ook voor je op maat maken, zodat ze perfect bij jou passen.

Vloer

Prefereer je voor de betegeling van je vloer natuurlijke materialen boven keramische tegels? Ook daar hebben we bij Kwanten rekening mee gehouden: onze kwalitatieve natuursteen kan perfect aangewend worden voor een duurzame vloer, die aan al je praktische en esthetische vereisten voldoet.

  • IMG 0361
  • DSC04995