Naast een ruime tegelshowroom beschikken wij over een heuse bouwmarkt, waar elke doe-het-zelver en professionele vakman uit een uitgebreid gamma plaatsingsmaterialen, onderhoudsproducten en gereedschappen kan kiezen. Hoe je deze correct gebruikt en toepast, leggen wij je natuurlijk uit met de nodige technische ondersteuning.

[ Bij Kwanten word je meteen heel fijn onthaald. Ik beveel ze aan omwille van hun eerlijkheid en kwaliteit. Iedereen, ongeacht de stijl, kan er iets vinden. ]

Els Vanseggelen

  • Lithofin

Plaatsingsmaterialen

Wij hebben een brede selectie voegsels en lijmen in voorraad, zodat je deze producten altijd gemakkelijk bij ons kunt aankopen wanneer je er nood aan hebt.

Onderhoudsproducten

Voor het onderhoud van je vloer hebben wij een heel assortiment Lithofin-producten in huis, die speciaal ontwikkeld werden voor het vlekvrij houden van je vloer.

Gereedschap

De plaatsing van je tegels kan onmogelijk vlot verlopen zonder het juiste gereedschap, en laten we zelfs dat in ons verkoopsassortiment hebben zitten. Elke enthousiaste vloerder of handige doe-het-zelver kan bij Kwanten terecht voor de aankoop van zijn of haar materiaal.

Douchegootjes

Nieuw in ons assortiment zijn onze douchegootjes, die als handig extraatje ook zeer makkelijk schoon te maken zijn.

  • Bouwmarkt 1
  • Bouwmarkt 2
  • Bouwmarkt 3
  • Bouwmarkt 4