Maar één adres voor uw tegels: Tegelhandel Kwanten te Lommel

Zoekt u de perfecte tegel voor uw badkamer, keuken, terras of andere leefruimtes? Bij Tegelhandel Kwanten bent u aan het juiste adres. Gelegen nabij Lommel is onze tegelhandel al jaar en dag dé betrouwbare partner voor mooie en kwaliteitsvolle tegelvloeren en -wanden in Noord-Limburg.

Een breed tegelaanbod? Dat vindt u bij Tegelhandel Kwanten te Limburg

Mooie tegels die zich lenen tot elke kamer van uw huis en die ook nog eens perfect bij uw persoonlijke smaak aansluiten, vindt u ongetwijfeld in onze tegelhandel te Lommel. Wij hebben niet alleen een ruim maar ook een bijzonder veelzijdig aanbod in huis, en helpen u graag met het maken van de keuze die bij u en uw levensstijl past. Van een mooie siertegel voor in de hal tot een stijlvolle, glanzende keukentegel, en van mediterraanse badkamertegeltjes tot een mooie natuursteen voor in de woonkamer: Tegelhandel Kwanten heeft de tegels waarnaar u op zoek bent, of deze nu als vloer- of als wandbekleding gebruikt worden.

Onze verschillende tegels, van keramische tot natuurstenen

In onze tegeltoonzaal hebben we dan ook gegarandeerd meer dan één optie die aan uw verwachtingen zal voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring in muur- en vloertegels zijn we immers perfect ingespeeld op de wensen en behoeften van al onze klanten, en kunnen we een innovatief aanbod verzorgen dat aan ieders smaak en gebruik tegemoetkomt. Zo hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld klassieke tegels met een subtiel en sober lijnenspel, maar ook patroontegels en keramische tegeltjes met gedetailleerde en speelse details, die volledig meegaan met hedendaagse trends. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een mooie natuursteen. Natuursteen is een echte kwaliteitssteen die luxe en degelijkheid uitstraalt. Tijdloos marmer, een mooi afgewerkte granieten tegel of een elegante kalksteen? Bij Kwanten vindt u het allemaal.

De tegelhandel voor heel Limburg

Woont u in de omgeving van Lommel, Pelt, Bocholt of Hamont-Achel, of bent u simpelweg op zoek naar de beste tegelhandel van Vlaanderen? In ieder geval is Kwanten dé tegelhandel die aan uw wensen beantwoordt: wij werken in ons aanbod exclusief met de meest gerenommeerde merken en hoogwaardige materialen, die bovendien lang meegaan. Zo kunnen we garanderen dat uw aangekochte tegels een duurzame investering zijn, en dat tegen een vriendelijke prijs. Want bij Kwanten Tegelhandel slagen we erin om, dankzij onze nauwe relatie met onze tegelfabrikanten, de prijs van onze producten laag te houden. Zo krijgt u de vloertegel die bij u, maar ook bij uw budget past. Daarnaast staan we bekend om onze hartelijke en familiale aanpak, zodat u zich als klant zich altijd gehoord en begrepen voelt.

Uw tegelhandel, maar ook uw bouwmarkt voor toebehoren

Bij het kiezen en plaatsen van tegels komt heel wat kijken. Wij laten u gelukkig niet aan uw lot over! Met onze jarenlange ervaring en vakexpertise zijn we als geen ander in staat om u professioneel advies te verlenen over al onze tegelsoorten en hun specificaties, maar ook over onze selectie aan vinyl en laminaat bijvoorbeeld! We leggen u uit wat de beste opties zijn voor uw woning of leefruimte in kwestie en bespreken wat er mogelijk is voor de realisatie en het onderhoud ervan. Niet alleen krijgt u praktische tips over de tegels mee, we maken u ook wegwijs in onze uitgebreide bouwmarkt: daar vindt u alles wat u nodig heeft om uw tegelvloer -of wand juist te plaatsen en vervolgens optimaal te verzorgen, zodat hij zo lang mogelijk zijn goede staat blijft behouden. Van tegellijm tot voegspecie en allerhande onderhoudsproducten, in onze speciale bouwmarkt kunt u het allemaal terugvinden. Zo bent u in één keer klaar om uw huis om te toveren tot een prachtige plaats met de mooiste tegels.

Kom gerust eens langs bij onze tegelhandel om vrijblijvend de mogelijkheden te ontdekken

Bent u op zoek naar de perfecte tegel voor uw huis? Komt u dan zeker en vast eens langs in onze showroom te Pelt, aan de Lieven Gevaertlaan 13, of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze warme medewerkers. Wij zijn perfect bereikbaar vanuit Lommel, Hamont-Achel en omliggende gemeentes. Andere vragen of nood aan direct advies? Dan kunt u bellen naar +32(0)11/34.01.10 of mailen naar info@kwanten.be. Tot snel!