Muurtegels voor uw badkamer vindt u in overvloed bij Kwanten

Muurtegels voor de badkamer hebben we bij Tegelhandel Kwanten in een bijzonder ruim en veelzijdig aanbod, zodat u de kans krijgt uw badkamer volledig naar eigen wens in te richten zonder aan kwaliteit in te boeten. Keramische tegels of mozaïekprint? Natuursteen of kleine decoratiestenen? Alles kan. Ontdek hier ons aanbod!

Badkamertegels op de muren voor een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke ruimte

Muurtegels in de badkamer kunnen een wereld van verschil maken voor uw dagelijkse ritme en comfort. Voor velen betekent de badkamer immers méér dan louter een plaats voor dagelijkse hygiëne: het is een volwaardige leefruimte met een eigen stijl, waarvan u evenzeer wilt kunnen genieten als van de rest van uw interieur. Het oog wil immers ook wat, en de sfeer van uw badkamer heeft een aanzienlijke invloed op hoe u uw persoonlijke verzorgingsmomenten zal ervaren. Kiest u voor betegelde wanden in uw badkamer, dan is er aan uw voorwaarde van een gezellig en mooi badkamerinterieur vast en zeker voldaan. Bovendien zijn tegels op de badkamermuren niet alleen op uiterlijk vlak een meerwaarde: ze zijn ook bijzonder vriendelijk in onderhoud. Een win-winsituatie!

Badkamermuurtegels in alle vormen en maten, die u zelfs kunt combineren!

Wandtegels voor uw badkamer of douchekamer kunt u bij Kwanten Tegelhandel uitkiezen in allerlei formaten, materialen en stijlen, om uw verzorgingsparadijsje tot in de puntjes te personaliseren. Populair zijn bijvoorbeeld onze keramische tegels met een houtlook, perfect als eyecatcher met een authentieke uitstraling. Ook erg gewild zijn onze vierkante mozaïeksteentjes met mediterraanse uitstraling: een echte publieksfavoriet, waarmee u uw badkamer in een handomdraai een frisse en zuiderse look geeft. Daarnaast is het bijvoorbeeld een optie om marmer, travertin, leisteen of zelfs hardsteen te gebruiken in uw badkamer: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Kwanten geniet u met andere woorden bijzonder veel keuze wat betreft de kleur, vorm en grootte van uw wandtegels, zodat u in geen tijd de tegels heeft die u voor uw badkamer in gedachten had. Voor een echt feestje in de badkamer kunt u bovendien ook verschillende tegels combineren! Een voorproefje? Hier kunt u alvast een greep uit ons aanbod bekijken.

Een badkamerwandtegel voor elk budget

Niet elke badkamertegel is hetzelfde, net zoals niet elk budget hetzelfde is. Bij Kwanten Tegelhandel begrijpen we dat ten volle. Omdat we al onze klanten willen helpen met een tegelwand of -vloer die bij hen past, houden we onze prijzen dan ook vriendelijk. Door nauw en bovendien rechtstreeks samen te werken met onze partners, zoals Casa Dolci Casa, Mirage, Arkadia, Cottod’Este en nog vele anderen, kunnen we immers betaalbare prijzen aanbieden terwijl we toch de hoogste kwaliteit en meest luxueuze materialen garanderen. Of u nu kiest voor badkamertegels op de muren én vloer of alleen op de vloer, en of u nu een badkamer in stijlvol marmer prefereert of met hippe mozaïektegels: in ons assortiment hebben wij gegarandeerd de tegel die bij u en uw budget past.

Wij bootsen de betegeling van uw badkamerwand na in onze showroom

In onze showroom luisteren onze ervaren medewerkers zorgvuldig naar uw wensen, en creëren ze op basis daarvan een impressie van hoe uw gekozen muurtegels er in uw badkamer precies uit zouden zien. Zo kunt u zich een goed beeld vormen van het eindresultaat, en snel een juiste keuze maken. Omdat het voor onze klanten bovendien handig is meteen alle materialen in huis te hebben om hun tegelwand te onderhouden, hebben we aansluitend ook een bouwmarkt voorzien. Daar kunt u werkelijk alle toebehoren aanschaffen voor de het onderhoud en de afwerking van uw betegelde badkamermuur. Denkt u bijvoorbeeld aan primer, tegellijm, voegspecie en siliconengel, maar ook kwalitatieve poetsproducten.

Wat kan Tegelhandel Kwanten voor u betekenen?

Tegelhandel Kwanten, in de volksmond beter bekend als “de Kwant,” is met meer dan 50 jaar ervaring dé specialist in wandtegels voor in de badkamer, de keuken, de wasplaats, etc. U kunt altijd bij ons terecht voor oprecht advies en voor praktische raad in verband met uw tegelvloer of -wand. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide expertise in natuursteen, vinyl en laminaat. U hoort het, voor al uw tegels, vloeren en wanden, kunt u terecht bij Kwanten.

Kom gerust eens langs: wij zitten graag met u samen voor de perfecte wandtegel

Bent u op zoek naar de perfecte wandtegel voor uw badkamer? Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom, aan de Lieven Gevaertlaan 13, 3900 Pelt. Andere vragen, nood aan direct advies of wilt u graag een afspraak vastleggen? Dan kunt u steeds bellen naar +32(0)11/34.01.10 of mailen naar info@kwanten.be. Wij helpen u graag verder!