Het mooiste laminaat vindt u bij Kwanten in Overpelt

Laminaat kunt u op veel plaatsen aanschaffen. Er is echter wel veel kwaliteitsverschil in het aanbod. Daarnaast lopen de prijzen van de verschillende aanbieders sterk uiteen. Het mooiste laminaat vindt u bij Kwanten in Overpelt. Wij staan garant voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Een mooie laminaatvloer straalt gezelligheid en warmte uit in een woning. Laminaat heeft een mooie natuurlijke uitstraling waarin de meeste mensen zich erg prettig voelen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om het laminaat niet alleen in de woonkamer te leggen, maar ook in andere vertrekken zoals de gang, de hal en de slaapkamers.

Laminaatvloer plaatsen

Een laminaatvloer is relatief eenvoudig te plaatsen. Hierin heeft u diverse keuzes. U kunt de laminaatvloer zowel horizontaal- als verticaal over de vloer plaatsen. Er zijn zelfs mogelijkheden om de vloer diagonaal te plaatsen. Dit geeft een heel eigentijds karakter aan de vloer. Het is alleen wel wat lastiger om te plaatsen, het is bij deze optie van belang om het laminaat secuur in te meten. Bij deze methode is de kans op het maken van fouten immers wat groter. Daarnaast zult u meer verlies hebben door het werken met hoeken en zijn er meer stukken onbruikbaar hierdoor.

Laminaat kliksysteem

Laminaat wordt altijd zwevend geplaatst en dus nooit verlijmd. Er wordt een ondervloer van enkele mm onder voorzien en hierop worden de planken dan geplaatst.

Laminaatvloer onderhouden

Een ander groot voordeel van laminaat is dat deze vloer goed te onderhouden is. De laminaatvloer is relatief makkelijk schoon te houden met een zachte borstel en wat schoonmaakmiddel. Het is wél verstandig om hier speciale schoonmaakmiddelen voor te gebruiken en niet te kiezen voor een te agressief middel. Voor het grotere onderhoud kunt u ervoor kiezen om de vloer in de was te zetten. De vloer wordt dan weer als nieuw.

Kwanten in Overpelt voor diverse laminaat toepassingen

Voor mooi laminaat kunt u uitstekend bij Kwanten in Overpelt terecht. Wij hebben diverse soorten laminaat van goede kwaliteit dat we aanbieden tegen een scherpe prijs.

U bent vanzelfsprekend van harte welkom om de diverse laminaatsoorten in onze showroom aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Overpelt te bekijken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u uitstekend adviseren en al uw vragen beantwoorden. Naast het laminaat kunnen wij u ook voorzien van al het materiaal dat u nodig heeft om het laminaat te plaatsen en alle onderhoudsproducten. Bij ons bent u in één keer klaar.