Badkamertegels van hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs

Badkamertegels vormen de onbetwistbare basis van de hele uitstraling van uw badkamer. Bij Tegelhandel Kwanten hebben we dan ook een ruim aanbod aan vloer- en muurtegels om uw badkamer naar wens in te richten, zodat het een stijlvolle en tijdloze ruimte wordt waarin u zich helemaal kunt ontspannen.

Badkamertegels zijn zowel op praktisch als esthetisch gebied een meerwaarde

Tegels maken een essentieel onderdeel uit van elke badkamer: niet alleen zijn ze als geen ander bestand tegen vocht, ze zijn ook gemakkelijk schoon te houden dankzij hun harde en gladde oppervlak en dus bijzonder vriendelijk in onderhoud. Ook op uiterlijk gebied kunnen de juiste vloer- en wandtegels uw badkamer bovendien moeiteloos naar een hoger niveau tillen. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het weldadige effect dat een verzorgde en weelderige badkamer kan hebben op uw verzorgingsritueel: een mooie bad- of douchekamer is een waar plezier om uzelf in te verzorgen en te verwennen.

Bij Kwanten Tegelhandel hebben we dan ook veel keuze voorzien om uw badkamer volledig naar wens te betegelen, en kiezen is niet altijd gemakkelijk! Daarom kunt u bij Kwanten altijd rekenen op professioneel advies, en een vakkundige uitleg over de voordelen en specificaties van onze diverse tegels. Zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt.

Badkamertegels vindt u bij ons in alle materialen, stijlen, kleuren en maten

Badkamertegels zijn onverslaanbaar wat hun praktische eigenschappen betreft, maar uw badkamer moet er natuurlijk ook op esthetisch vlak uitzien zoals u in gedachten had. Tegels beïnvloeden de sfeer van uw badkamer danig, en daarom kunt u bij ons kiezen tussen vloer- en wandtegels in eindeloos veel modellen, formaten en kleuren. Wat denkt u bijvoorbeeld van patroontegeltjes op de vloer voor een zuiderse uitstraling? Een strakke natuursteen op zowel de vloer als de wand voor een tijdloos maar luxueus geheel? Bij ons is het namelijk ook mogelijk om marmer, travertin, leisteen en hardsteen te integreren in uw badkamer.

Badkamertegels van de hoogste kwaliteit die toch betaalbaar blijven

Maar niet enkel onderhoudsvriendelijkheid en esthetiek tellen voor een goede badkamer: Bij Kwanten Tegelhandel vinden we het even belangrijk dat uw badkamertegels een duurzame investering zijn, een leven lang meegaan en langdurig hun mooie conditie blijven behouden. Dit maken we mogelijk door de hoge kwaliteit van de badkamertegels die we aanbieden. Zo blijft uw badkamer een oase van rust en luxe, zonder dat u al gauw aanpassingen moet doen of uw tegels moet vervangen. Wij werken namelijk nauw samen met betrouwbare partners zoals Mirage, Arkadia en Cotto d’Este, die een hoogwaardige uitvoering en luxueuze afwerking garanderen tegen een betaalbare prijs. Bij ons vindt u ongetwijfeld badkamertegels die bij uw wensen alsook bij uw budget passen.

Naast badkamerbetegeling zijn wij ook gespecialiseerd in natuursteen, vinyl en laminaat

Kiezen voor badkamertegels van Tegelhandel Kwanten is kiezen voor vakmanschap. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij als geen ander op de hoogte van de sector, en staan wij 6 dagen op 7 voor u klaar met oprecht advies en professionele praktische raad over de betegeling van uw badkamer. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide expertise in vloeren, natuursteen, vinyl en laminaat. U hoort het, voor al uw tegels, vloeren en wanden, kunt u terecht bij Kwanten.

Komt u gerust eens langs in onze tegelshowroom!

Bent u op zoek naar de badkamertegels van uw dromen? Komt u dan zeker eens spontaan langs in onze showroom aan de Lieven Gevaertlaan 13 te Pelt of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers. Heeft u nog andere vragen of nood aan direct advies? Dan kunt u bellen naar +32(0)11/34.01.10 of mailen naar info@kwanten.be. Wij helpen u graag verder!