Vloertegels en wandtegels van kwaliteit bij Kwanten Limburg

Vloer- en wandtegels zijn sinds jaar en dag de topspecialiteit van Tegelhandel Kwanten te Pelt, Limburg. De luxueuze uitstraling van natuursteen, de retro look van patroontegeltjes of het gemak van een keramische vloertegel: U vindt het stuk voor stuk in onze showroom. Hier leggen we u alvast uit welke mogelijkheden we allemaal voor u in huis hebben.

De vloer- of muurtegel die bij u(w woning) past vindt u bij Tegelhandel Kwanten in Limburg

Wilt u vloer- en wandtegels van kwaliteit voor in uw badkamer, keuken, wasplaats of zelfs woonkamer en woont u in de omgeving van Pelt, Hamont-Achel, Bocholt, Lommel of simpelweg in Limburg? Dan is Tegelhandel Kwanten hét geschikte adres voor u. Centraal gelegen in Pelt zijn wij al meer dan 50 jaar een begrip in de tegelsector, ook wel bekend onder de naam “de Kwant”. Met jarenlange ervaring en een zee aan expertise weten wij als geen ander hoe we onze klanten gelukkig moeten maken, en daar streven we dan ook elke dag naar. Met een vakkundig team, hoogwaardige producten, gerenommeerde merken en kwaliteitsvolle materialen van lange levensduur.

Door onze nauwe relatie met tegelfabrikanten kunnen we de prijs van onze vloer- en muurtegels bovendien laag houden, zonder dat u daarvoor moet inboeten aan onze superieure kwaliteit. Zo krijgt u vloertegels en muurtegels die niet alleen bij uw woning, maar ook bij uw portefeuille perfect passen. Want bij Kwanten vinden we uw tevredenheid van het grootste belang.

Onze vloertegels en wandtegels lenen zich tot uw badkamer, keuken of zelfs woonkamer

Vloer- en muurtegels zijn niet alleen een mooie, maar ook een bijzonder onderhoudsvriendelijke toevoeging aan uw woning, die zich bovendien leent tot elke leefruimte. Want hoewel veel klanten ervoor kiezen om een vloer- of wandtegel in hun badkamer te integreren, kan vloerbetegeling ook een grote meerwaarde zijn in andere kamers. Wat had u bijvoorbeeld van een mooie natuursteen in de woonkamer gedacht? Door de klassieke en elegante uitstraling van deze steen krijgt uw leefruimte een luxueuze en tijdloze uitstraling; denk bijvoorbeeld maar aan kalksteen, graniet, klassiek marmer of leisteen.

U kiest uw vloer- en wandtegels naargelang uw persoonlijke voorkeuren

Ook wat het kleurenpalet van onze vloer- en wandtegels betreft krijgt u de ruime keuze, net zoals u tussen een effen oppervlak of een bont patroon kunt kiezen, en tussen kleine, middelgrote of grote tegels. Een retrolook, een moderne uitstraling of net een landelijke sfeer; een strakke tegel, een gedetailleerd exemplaar of een visgraattegel, … met onze brede selectie aan vloer- en wandtegels zijn de mogelijkheden voor uw interieur eindeloos. Welke tegel uw voorkeur ook wegdraagt: met onze producten krijgt uw huis meteen dat extra cachet.

Wij helpen u graag persoonlijk met het uitkiezen van de juiste betegeling

Om de perfecte betegeling voor uw vloer en/of muren uit te kiezen, nodigen we u graag uit in onze showroom te Pelt, Limburg. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en wordt u bijgestaan door onze vakkundige medewerkers voor professionele informatie en oprecht advies. Ook leggen we u uit hoe u uw gekozen tegel het beste kunt onderhouden en geven we u praktische tips mee. Dat is echter niet onze enige troef! Bij Kwanten Tegelhandel zijn we namelijk zes dagen per week open, maar zetten we ook ’s avonds onze deuren nog open voor mensen die overdag hard werken. Last but not least, bent u bij ons in één keer voorzien van alle toebehoren voor uw vloertegels. Op onze bouwmarkt kunt u immers de benodigde materialen aanschaffen voor het makkelijk plaatsen en onderhouden van uw vloertegels. Gemakkelijk toch!

Bekijk onze vloer- en muurtegels in het echt in onze toonzaal te Pelt: u bent van harte welkom

U bent van harte welkom in onze toonzaal aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Pelt voor een persoonlijk gesprek. We geven u vrijblijvend maar professioneel advies over onze vloertegels, tonen u de verschillende opties en helpen u van begin tot einde. Heeft u andere vragen of nood aan direct advies? Dan kunt u bellen naar +32(0)11/34.01.10, ons contactformulier invullen of mailen naar info@kwanten.be. Tot snel!