Terug naar overzicht

Tegelhandel Kwanten biedt hulp aan slachtoffers overstromingen

WhatsApp Image 2021-12-04 at 20.01.38 (1).jpeg

Tegelhandel Kwanten levert tegels voor slachtoffers overstromingen


Onze chauffeur Jan ging afgelopen zaterdag op pad voor een wel heel speciale levering. Hij had namelijk enkele paletten tegels mee naar Trooz om de slachtoffers van de overstromingen uit de nood te helpen.

Enkele vrijwilligers uit Pelt en Lommel waren al een tiental keer afgereisd met enkele afgeladen volle camionettes. Ook Tegelhandel Kwanten wou hier graag zijn steentje aan bijdragen en we stuurden onze vertrouwde chauffeur Jan met een goedgevulde camion van ongeveer 12 ton naar daar.

De tegels werden vakkundig ter plaatse afgeleverd en Jan werd met open armen ontvangen. De tegels zullen nu uitgesorteerd worden in het desbetreffende verdeelcentrum. Waarna ze allemaal verdeeld zullen worden aan de slachtoffers die getroffen zijn door de zware overstromingen van een tijd geleden.

Ook wij weten dat het in deze moeilijke tijden belangrijk is dat we op elkaar kunnen rekenen in nood. Daarom zouden wij ook volgende boodschap willen meegeven voor de feestdagen : Help en steun elkaar, zo komen we samen deze moeilijke periode uit!