Kwanten, uw specialist voor kwaliteitsvolle vloeren en tegels

Als u op zoek bent naar een specialist voor kwaliteitsvolle vloeren en tegels in Limburg dan moet u zeker de showroom van Kwanten bezoeken. Wij hebben volop keuze in onder andere tegels, natuursteen, vinyl en laminaat. U zult in onze toonzaal een veelzijdige keuze aantreffen, die aangeboden wordt tegen scherpe prijzen.

Kwanten is al een zeer geruime tijd actief in de branche van vloeroplossingen. We hebben niet alleen al ruim 50 jaar ervaring in vloer- en wandtegels, maar zijn ook al lang actief met natuursteen, vinyl en laminaat. Onze hoogwaardige producten die wij in onze showroom aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit. Hiermee kunnen wij u een lange levensduur van onze materialen garanderen.

Kwanten tegelhandel voor het betegelen van uw keuken of badkamer vloer

U zult bij ons een grote diversiteit aan wand- en vloertegels aantreffen. Voor ieder interieur vindt u bij ons wel de passende tegel. Onze tegels worden rechtstreeks geïmporteerd vanaf de fabrikanten. Doordat we alle tussenschakels (zoals een groothandel) hebben weggenomen, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Voor het betegelen van uw keuken of badkamer kunt u prima bij ons terecht.

Advies over wandtegels of over vloertegels

Onze showroom is niet alleen één van de meest uitgebreide toonzalen voor tegels in Noord-Limburg maar ook een uitstekende plek voor deskundig advies over wandtegels of over vloertegels. Wij hebben hiervoor zeer vakkundige medewerkers voor u beschikbaar die u graag verder helpen. Door onze lange ervaring hebben wij ook veel expertise in huis. Geen vraag zal onbeantwoord blijven als u onze showroom bezoekt.

Tegelhandel Overpelt voor natuursteen

U kunt onze tegelhandel in Overpelt ook bezoeken voor ons rijke gamma aan natuursteen. Steeds meer mensen kiezen voor deze steensoort. Dat is niet verwonderlijk, natuursteen is niet alleen duurzaam maar heeft ook een fantastische uitstraling. Veel mensen kiezen er dan ook voor om natuursteen tevens op andere plaatsen in huis te gebruiken zoals bijvoorbeeld in de hal en de woonkamer.

Parket en laminaat voor de woonkamer vloer

Voor de woonkamer vloer heeft u vanzelfsprekend meerdere opties. U kunt ervoor kiezen om uw woning een meer natuurlijk karakter te geven door parket en laminaat voor de woonkamer vloer te gebruiken. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij hebben een breed assortiment van parket en laminaat in verschillende vormen en kleuren. Het parket is onder andere verkrijgbaar als lamel- of massief parket. Voor laminaat hebben we een veelzijdige keuze in een vloer- en kliksysteem.

Kwanten, ook uw tegeldiscount of bouwmarkt in Overpelt – Limburg

Als u voor tegels, natuursteen, parket en laminaat naar onze showroom in Overpelt (in de provincie Limburg) komt is het natuurlijk erg handig als u in één keer volledig voorzien bent van alle materialen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het hoofdassortiment zijn wij een bouwmarkt waarbij u ook alle materialen kunt aanschaffen voor het plaatsen van uw vloer- of uw wandafwerking. Bij ons kunt u ook terecht voor zaken als primer, tegellijm, voegspecie en silicone. Daarnaast hebben wij ook een rijk gamma aan onderhoudsproducten om de vloer en uw wand goed te onderhouden.

Welkom bij uw specialist voor kwaliteitsvolle vloeren en tegels

Wij heten u van harte welkom in de showroom van Kwanten. Uw specialist voor kwaliteitsvolle vloeren en tegels is zes dagen in de week geopend voor persoonlijk advies. Professionelen kunnen met een afhaal badge ook de producten buiten de openingsuren ophalen.