Terrastegels voor een luxueuze ervaring, ook buitenshuis

Terrastegels van kwaliteit zijn onmisbaar voor een mooi terras dat uw woning vervolledigt. In feite is uw terras immers een verlengde van uw interieur: u haalt de gezelligheid van binnen naar buiten, en dan is het belangrijk dat uw persoonlijke stijl naadloos doorgetrokken wordt. Dat kan wanneer u zich beroept op tegelhandel Kwanten: bij ons vindt u gegarandeerd de terrastegels die bij u passen.

Tegels voor een terras dat tot in de puntjes naar wens is

De juiste terrastegels uitkiezen voor uw buitenruimte: het is geen gemakkelijke opdracht. Bij Kwanten Tegelhandel helpen we u dan ook graag met het bepalen van de juiste tegel voor uw persoonlijke wensen, behoeften en levensstijl. Zo willen we bijvoorbeeld dat de terrastegel die u uitkiest zich volop leent tot uw praktische gebruik, maar ook tot uw persoonlijke smaak: Een terras kan immers een niet mis te verstane invloed hebben op uw dagelijkse leefcomfort, zowel als het uiterlijk van uw woning. Daarom staan onze ervaren medewerkers voor u klaar met oprecht en professioneel advies over hoe u de stijl en de uitvoering van uw toekomstige patio of terras bepaalt.

Terrastegels: hoe kiest u het materiaal, de stijl of de kleur?

Om uw terrastegels tot in de puntjes te doen aansluiten bij uw bestaande woning, kijkt u in de eerste plaats best naar uw tuin. Hoeveel ruimte heeft u precies ter beschikking, en wilt u deze met grote of eerder kleinere tegeltjes opvullen? Heeft uw tuin een sobere inrichting en wilt u dus een terras dat daarbij aansluit, of geniet uw tuin veel decoratieve elementen en wilt u een even sierlijk, gedetailleerd terras? Of mag uw terras net breken met uw tuin, en een echte eyecatcher worden? Door simpelweg voor de juiste terrastegels te kiezen, kunt u de hele uitstraling van uw tuin transformeren naargelang uw persoonlijke voorkeur.

Terrasstenen die passen bij de binnen- en buitenkant van uw woning

Naar onze bescheiden mening is het echter van belang dat uw terrastegels niet alleen aansluiten bij uw tuin, maar ook bij de stijl van uw woning. Met een terras trekt u immers uw bestaande leefruimte door naar buiten, en dan is het wel zo mooi als beide tot in de puntjes bij elkaar passen. We raden u met andere woorden aan om, tijdens het selecteren van uw terrastegels, zowel de buitenkant van uw woning als uw interieur in het achterhoofd te houden. Zo zorgt u ervoor dat alle elementen van uw huis tesamen een verzorgd totaalplaatje vormen, waarvan u een leven lang genot zult hebben. Bij Kwanten Tegelhandel staan we met man en macht klaar om u doorheen het hele proces te adviseren en begeleiden, zodat u de perfecte terrastegel vindt.

Een goede terrastegel biedt ultiem comfort doorheen alle seizoenen

De kwaliteit van uw terrastegels bepaalt niet alleen hoe uw terras er uitziet, maar biedt ook een stukje comfort. Zo kunnen gebruiksvriendelijke, kwaliteitsvolle tegels immers een echte meerwaarde zijn wanneer u van plan bent intenstief gebruik te maken van uw terras, en een onderhoudsvriendelijke tegel zoekt die bestand is tegen weerselementen en gebruikssporen. Tegeltjes van lage kwaliteit worden snel vies, moeten meer dan regelmatig onderhouden worden en kunnen snel barsten. Daarom is het beter om meteen te kiezen voor een terrastegel van hoogwaardige materialen, zoals die van Tegelhandel Kwanten.

Natuursteen als terrastegel: tijdloos en duurzaam

Een goede keuze voor uw terras is bijvoorbeeld een mooie natuursteen. Natuursteen heeft een prachtige uitstraling, met daarbovenop het voordeel dat het een zeer duurzame materie is. Ons gamma bevat dan ook tal van varianten, zoals onder andere graniet, leisteen, blauwe hardsteen en marmer. Allen van uitstekende kwaliteit en vervaardigd door onze betrouwbare partners. Casa Dolci Casa, Mirage, Arkadia en Cottod’Este bijvoorbeeld zijn enkele van onze merken die de hoogste kwaliteit garanderen. Deze stenen zijn niet bombastisch van print of design, maar geven voornamelijk een tijdloze uitstraling aan uw terras. Een terrastegel uit natuursteen is een relatief veilige keuze die nooit saai wordt, omdat deze varieert in tint en een koele of net warme look kan geven aan uw terras. Uw interieur mag dan wel veranderen, maar de natuurstenen op uw terras blijven altijd stijlvol.

Neem gerust contact met ons op voor het uitkiezen van uw persoonlijke terrastegels

Bent u op zoek naar een natuursteen voor uw terras of een andere terrastegel? Een simpele tegel of een echte eyecatcher met een motief? Wij hebben alles in huis om van uw terras een sfeervolle plaats te maken die aan al uw wensen voldoet. Kom eens langs in onze showroom te Pelt, dan leggen wij u graag al de mogelijkheden voor uw buitenruimte uit. Wij beschikken over één van de grootste toonzalen voor tegels in Noord-Limburg en staan klaar voor advies over de esthetische zowel als de praktische voordelen van onze tegels. U kunt ons vinden aan de Lieven Gevaertlaan 13 te Pelt. Andere vragen of nood aan direct advies? Dan kunt u bellen naar +32(0)11/34.01.10, ons contactformulier invullen of mailen naar info@kwanten.be. Tot snel!