Terrastegels op maat voor een buitenruimte die bij u past

Geen terras is hetzelfde, en met terrastegels op maat kunt u ervoor zorgen dat uw buitenruimte tot in de puntjes beantwoordt aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo weet u dat u de geschikte tegels heeft voor uw buiteninterieur en kunt u lang genieten van een uniek terras dat perfect bij u past.

Terrastegels op maat bieden tal van interessante opties voor uw woning

Dat terrastegels bij Kwanten Tegelhandel op maat gemaakt kunnen worden biedt tal van interessante mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld nooit zorgen te maken dat onze tegels zich niet lenen tot de unieke en misschien zelfs complexe vormen van uw terras, maar kunt u erop vertrouwen dat we voor elke buitenruimte de geschikte oplossing kunnen creëren. Ook wanneer u een ongewone terrasvorm ter beschikking heeft, zult u dus nooit moeten inboeten op de functionaliteit, kwaliteit of het mooie design van uw betegeling. Ons volledige tegelassortiment kan naast de standaardafmetingen immers ook voor maatwerk dienen.

Met tegelmaatwerk kunt u uw terras of zelfs interieur naar eigen wens personaliseren

Ons tegelmaatwerk kunt u met andere woorden volledig naar eigen smaak en voorkeur personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels in verschillende kleuren, met variërende afwerkingen en een bont patroon of net een effen oppervlak. Of wat dacht u van een mooie natuursteen, die zowel binnen als buiten een echte meerwaarde voor uw woning kan betekenen? Natuursteen is omwille van zijn veelzijdige uitstraling en duurzame kwaliteit altijd een goede keuze, zeker wanneer u uw tegels op maat laat maken. In ons gamma krijgt u immers de keuze uit diverse soorten natuursteen, zoals bijvoorbeeld graniet, leisteen, blauwe hardsteen en marmer. Allen van uitstekende kwaliteit en vervaardigd door betrouwbare partners. In onze showroom vindt u al onze terrastegels, zodat u in het echt kunt zien wat voor indruk ze op u maken en hoe ze zouden passen bij uw terras en uw woonst.

Terrastegels op maat met ons advies op maat

Naast de mogelijkheid om tegels op maat te laten maken, geven wij bij Kwanten ook altijd professioneel advies op maat. Doorheen het hele proces denkt ons ervaren team volop met u mee, en stellen we u de juiste vragen voor een succesvol eindresultaat: hoe ziet uw tuin eruit en wat voor soort binnenhuisinrichting heeft u? Wat bent u van plan te doen met het terras? Zal er veel geschoven worden met zetels en tafels, en zo ja, wat zijn uw wensen omtrent onderhoudsvriendelijkheid? Wij kennen onze terrastegels vanbinnen en vanbuiten, en kunnen u zo optimaal adviseren over de diverse specificaties en kwaliteiten van ons aanbod. Zo vindt u in geen tijd de tegel waarnaar u op zoek bent.

Tegels met een mooi design van superieure kwaliteit

Bent u op zoek naar terrastegels op maat met een mooi design en van hoogwaardige kwaliteit? Wij hebben alles in huis om van uw terras een fijn plekje te maken waar het heerlijk vertoeven is. Zo kunnen wij uw terrastegels niet alleen op maat voor u laten maken, maar kunnen we u ook in één keer van de juiste materialen en toebehoren voorzien. Naast toonzalen voor tegels, parket, laminaat en natuursteen hebben wij immers ook een heuse bouwmarkt voor u voorzien. Daar vindt u alles van primer tot tegellijm, van voegspecie tot silicone, en van doe-het-zelfproducten tot onderhoudsproducten. Op Kwanten kunt u rekenen voor het totaalplaatje.

Uw terrastegels op maat door ons laten vervaardigen? Wij zitten er graag voor met u samen

Brengt u gerust eens een spontaan bezoekje aan onze showroom te Pelt, dan leggen wij u alle mogelijkheden uit voor uw terrastegels op maat. Wij beschikken over een van de grootste toonzalen voor tegels in Noord-Limburg en staan altijd voor u klaar met advies over de esthetische en praktische voordelen van betegeling. U kunt ons vinden aan de Lieven Gevaertlaan 13 te Pelt. Andere vragen of nood aan direct advies? Dan kunt u bellen naar +32(0)11/34.01.10, ons contactformulier invullen of mailen naar info@kwanten.be. Tot snel!