Terrastegels kopen? Bij Kwanten Pelt geniet u ruime keuze.

Terrastegels kopen om een prachtig terras, een gezellige patio of een mooie oprit bij uw woning aan te leggen? Bij Kwanten vindt u ongetwijfeld de terrastegel waarnaar u op zoek bent, en dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen!

Terrastegels koopt u bij ons in alle soorten en maten

Terrastegels vindt u bij Kwanten in tal van soorten en maten, met nog eens evenveel verschillende afwerkingen, kleuren en onderhoudsvereisten. Daarom is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt voor de aanleg van uw terras, zodat u daar nog jarenlang plezier aan zult kunnen beleven. Met die keuze helpen we u bij Kwanten maar al te graag. Wij willen niet liever dan dat uw terras aan al uw noden en behoeften voldoet, en adviseren u uitgebreid en oprecht over de beste keuze voor uw woning en persoonlijke smaak.

Terrastegels uitkiezen bij Kwanten: een greep uit de mogelijkheden

Bij Kwanten bieden wij verschillende steensoorten voor uw terras aan. In ons assortiment krijgt u de keuze uit

  1. Betontegels zijn zeer sterke tegels, die modern ogen en in veel formaten verkrijgbaar zijn. Deze terrastegel kan goed tegen vorst en is dus een uiterst geschikte keuze voor uw terras.
  2. Keramische tegels hebben een natuurlijke look en zijn in veel kleuren leverbaar, maar zijn duurder dan betontegels en worden meestal gekozen omwille van hun gelijkenis met natuursteen.
  3. Natuursteen oogt als terrastegel erg authentiek omdat deze uit natuurlijke materialen bestaat. Terrastegels uit natuursteen komen in verschillende soorten, waaronder bijvoorbeeld arduin, marmer, graniet, basalt en leisteen. De afwerking van natuurstenen terrastegels kan variëren van ruw tot fijn en glad. Ook heeft u bij Kwanten de keuze uit verschillende formaten. Terrastegels uit natuursteen zijn de duurste soort, maar daartegenover staat dat ze eenvoudig in onderhoud zijn en geen vocht opnemen.
  4. Terrastegels in compositiemateriaal zijn ook zeker een optie voor uw terras, zoals bijvoorbeeld hout, rubber en kunststof.
Bij Kwanten in Pelt geven onze experts graag meer informatie over de verschillende soorten terrastegels die we in ons gamma hebben en wat voor uw terras de beste keuze is.

Wat kost de aankoop van terrastegels precies?

Bij het kopen van terrastegels zal u merken dat de prijzen sterk kunnen variëren. Voor betontegels betaalt u bijvoorbeeld tussen de 15 euro en 35 euro per vierkante meter, terwijl keramische tegels u tussen de 20 euro en 65 euro per vierkante meter kosten en een terras uit natuursteen zo’n 25 euro tot 65 euro bedraagt per vierkante meter. Deze prijzen zijn natuurlijk onder voorbehoud en zijn sterk afhankelijk van de soort terrastegel die u kiest en grootte van uw terras. Bij Kwanten bieden we echter een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan, die voor iedereen haalbaar is. Onze experts stellen vrijblijvend een nauwkeurige offerte op voor uw terrastegels, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren en budget.

Eens u uw terrastegels gekocht heeft, kan de aanleg van uw terras van start gaan. Deze aanleg kan u geheel zelf doen of laten uitvoeren door onze vakmannen. Wij werken met producten van hoge kwaliteit en dankzij een goede plaatsing met perfecte afwerking kunnen wij deze kwaliteit blijven garanderen.

Met onze vloerbekleding bieden we totaaloplossingen voor uw terras

Terrastegels kopen is één ding, maar bij het aanleggen van een terras meer komt kijken. Bij Kwanten in Pelt bieden wij een totaaloplossing aan voor uw terrasaanleg. Zo vindt u bij ons alle noodzakelijke materialen onder één dak om zelf uw terras aan te leggen of u kunt uw terrastegels laten plaatsen door onze vakmannen. U kiest de oplossing die het beste bij u past. Aarzel dus niet om onze showroom in Pelt te bezoeken of om ons te contacteren via ons contactformulier voor een vrijblijvende afspraak of meer info.