De tegelwinkel in Limburg met een ruim aanbod aan kwaliteit

Bij tegelwinkel Kwanten te Pelt vindt u een ruim aanbod aan vloertegels en wandtegels van topkwaliteit. Vloertegels en wandtegels bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling en het karakter van uw woning, zowel binnen- als buitenshuis. Daarom is het belangrijk uw tegels met zorg uit te kiezen, zodat u er nog jarenlang van zult genieten. En daarbij helpen onze ervaren medewerkers u.

In onze shop en showroom vindt u tegels in alle soorten en maten

In onze tegelwinkel vindt u alle soorten tegels onder één dak, en stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u bij Kwanten niet alleen terecht voor vloertegels maar ook voor wandtegels en natuursteen, met een ruime keuze uit tal van kleuren, afmetingen, samenstellingen, afwerkingen en materiaalsoorten. U kunt bij ons tegels vinden voor uw badkamer en keuken, maar ook mooie opties voor uw woonkamer, slaapkamer, of zelfs terras of patio. Bent u op zoek naar een geschikte tegel voor uw woning, dan ben u in onze tegelhandel aan het juiste adres.

Al ruim 50 jaar zijn wij dé betrouwbare tegelwinkel in Limburg

We zouden niet de meest bekende tegelhandel in Limburg zijn, moesten we geen bijzondere selectie aan kwaliteitsvolle materialen aanbieden. Bij Kwanten kunt u dan ook niet alleen terecht voor tegels, maar ook voor een ruim aanbod aan natuursteen, vinyl, parket, laminaat, alsook de juiste producten voor onderhoud daarvan. Deze kunt u naar hartenlust komen ontdekken in onze showroom te Pelt, waar onze experts u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Aangezien zij ook steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de bouwmarkt en de juiste plaatsing en afwerking, is elke doe-het-zelver en professionele vakman bij ons uitstekend geholpen. Wij ondersteunen u bij al uw vragen betreffende vloermateriaal, wandmateriaal en terrasafwerking. Wist u bovendien dat de showroom van onze tegelwinkel één van de meest uitgebreide toonzalen voor tegels is in heel Noord-Limburg?

Wij zijn uw tegelwinkel in Limburg, maar ook uw bouwmarkt

Wanneer u naar onze tegelwinkel voor tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl te Pelt (in de provincie Limburg) komt, is het op z’n minst handig dat u in één keer volledig voorzien wordt van alle nodig materialen. Bij Tegelhandel Kwanten zijn we perfect op ingespeeld op de noden van onze klanten, en daarom bieden wij dan ook totaaloplossingen aan. Naast het hoofdassortiment in onze tegelhandel, beschikken wij immers ook over een bouwmarkt. Daar kunt u zich alle materialen en producten aanschaffen voor het plaatsen van vloer- en/of wandafwerking. Zo kunt u bij ons terecht voor zaken als primer, tegellijm, voegspecie, siliconen, etc. Daarnaast hebben wij bovendien ook een rijk gamma aan onderhoudsproducten in huis, zodat uw vloeren en wanden optimaal kunt onderhouden en er nog jaren plezier aan kunt beleven.

Tegelwinkel Kwanten is uw specialist voor kwaliteitsvolle vloer- en wandbekleding

Wij heten u van harte welkom in onze tegelwinkel te Pelt, om te ontdekken welke vloertegels of natuurstenen precies bij uw persoonlijke smaak en uw woning passen. Wij zijn zes dagen in de week geopend voor uitgebreid professioneel advies en een warme service, en zitten graag persoonlijk met u samen. Bent u een professional? Dan kunt u uw producten met een afhaalbadge ook buiten de openingsuren ophalen. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze experts door het contactformulier op onze website in te vullen, maar ook door ons te bellen op 011/34.01.10 of door te mailen naar info@kwanten.be.