Tegels in de woonkamer? Ontdek de mogelijkheden bij Kwanten

Voor tegels in de woonkamer wordt door klanten steeds vaker gekozen, en met reden. Want tegenwoordig zijn tegels niet meer louter een onderhouds- en budgetvriendelijke optie, ze brengen ook warmte en gezelligheid in uw woonvertrek. Bij Kwanten adviseren we u uitgebreid over welke tegels precies geschikt zijn voor uw woning, en krijgt u de keuze uit een ruim aanbod kwaliteitsvolle vloerbekleding.

Kiest u voor tegels in de woonkamer, kies dan juist met onze experts

Kiezen voor tegels in de woonkamer is onderhoudsvriendelijk gezien een ideale optie, maar kan een gedurfde zet zijn wanneer het op de uitstraling van uw interieur aankomt. De woonkamer is voor velen immers de meest gebruikte en veelzijdige ruimte in huis, en wanneer u voor een tegelvloer kiest die zich daar niet volledig tot leent, kan dit uw leefruimte nodeloos ongezellig maken. Daarom is het belangrijk dat u zich bij het uitkiezen van een tegel grondig laat adviseren door experts met kennis van zaken, die u een kwaliteitsvolle en mooie tegel kunnen aanraden voor uw woning en persoonlijke stijl.

De tegelvloer in uw leefruimte kan tegen een stootje dankzij Kwanten

Tegels in de woonkamer krijgen doorgaans wel wat te verduren. Deze ruimte wordt in veel gevallen immers intensief gebruikt: huisdieren, kinderen, schoeisel, reinigingsproducten, meubels, … laten allen ongetwijfeld hun sporen na op uw tegelvloer. Om zorgeloos van uw leefruimte te kunnen genieten is het dan ook van cruciaal belang dat de tegelvloer in uw woonkamer tegen een stootje kan, en dat kan alleen wanneer u voor de beste kwaliteit kiest. Die kwaliteit, vindt u bij Kwanten. Wij kennen als geen ander de meerwaarde van een hoogwaardige tegelvloer in de woonkamer, en bieden dan ook exclusief de meest hoogwaardige materialen en afwerking aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteit.

Wij specialiseren ons in tegelvloeren voor al de vertrekken van uw woning

Wij zijn gespecialiseerd in tegelvloeren voor heel de woning, van de woonkamer tot de keuken en de badkamer tot de berging. Wanneer u een bezoekje brengt aan onze tegenhandel, adviseren onze experts u dan ook met veel plezier over de verschillende steensoorten, hun eigenschappen en hun kwaliteiten. In onze inspirerende showroom te Pelt kunt u bovendien zelf de look en feel van onze tegelvloeren ervaren, zodat u zeker de juiste keuze maakt en nog jarenlang genot heeft van uw tegelvloer.

De verschillende tegelsoorten voor uw woonkamer

Bij Kwanten krijgt u de keuze uit verschillende tegelsoorten voor uw woonkamer. De bekendste en meest populaire daarvan is de gebakken keramische vloertegel, maar u kunt ook kiezen voor

  1. Gereconstrueerde natuursteen: Een mengsel van fijngemalen natuursteen met een cementsoort, toegevoegde mineralen voor de kleur en een coating voor slijtvastheid. Met andere woorden een combinatie van natuursteen met een keramische tegel, die uw tegelvloer een antiek effect geeft: erg mooi voor de woonkamer.
  2. Glasmozaïek: Enorm sterk en neemt totaal geen vocht op. Vaak zie je deze tegelsoort tegen wanden in een woning, maar glasmozaïek is ook uiterst geschikt als tegelvloer.
  3. Mozaïek van keramische tegels: Perfect mogelijk voor een mooie tegelvloer met mozaïekvorm van natuursteentegels. Met de hulp van kleine blokken, rondjes, staafjes, … worden bepaalde figuren of een versierde boord gecreëerd.
Het plaatsen van handgemaakte en andere tegels in uw woonkamer kan probleemloos door onze tegelexperts gebeuren. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in tegelvloeren en helpen u met veel plezier verder.

Kwanten in Pelt voor tegels in Limburg

Als u op zoek bent naar tegels voor uw woonkamer, kunt u best beroep doen op een betrouwbare partner met kennis van zaken, bij wie u ruime keuzemogelijkheid én kwaliteit geniet. Als u woonachtig bent in de provincie Limburg, is Kwanten dan ook een uitstekende optie. Met onze jarenlange ervaring en betrouwbare, vakkundige medewerkers zijn wij het beste adres voor tegelvloeren en andere vormen van vloer- en wandbekleding. Wij zijn al meer dan 50 jaar dé specialist in vloertegels in Limburg, en geven u met veel plezier antwoord op al uw vragen. Een vrijblijvende afspraak met onze deskundigen maken kunt u via ons contactformulier of door te mailen naar info@kwanten.be.