Tegels in natuursteen voor een unieke & tijdloze uitstraling

Tegels van natuursteen zijn altijd en overal tijdloos en elegant. In de keuken, de badkamer of de woonkamer, maar ook buiten kan natuursteen een echte meerwaarde voor uw woonst betekenen. Bij Tegelhandel Kwanten helpen we u dan ook graag die natuurstenen tegel te vinden die volledig bij u, uw persoonlijke behoeften en uw huis past. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zijn natuursteentegels precies?

Tegels van natuursteen zijn een buitengewoon product van moeder aarde; natuursteen is namelijk een gesteente dat doorheen de jaren gevormd wordt uit samengedrukte aardlagen of gestold magma. Omdat onze aardbodem zo verschilt van plaats tot plaats, wil dit in de eerste plaats dan ook zeggen dat elke natuursteen exclusief is in zijn soort. Kiest u dus voor een natuurstenen tegel in of rondom uw woonst, dan kiest u voor een product met een uniek uiterlijk waarvan er geen twee dezelfde bestaan.

Tegels van natuursteen hebben wij in verschillende soorten

Natuurstenen tegels zijn bij Kwanten Tegelhandel te Pelt verkrijgbaar in een waaier aan variaties. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor

  1. Kalksteen
  2. Leisteen
  3. Graniet
  4. Marmer
  5. Kwartsiet
  6. Gneis
  7. Travertin
Maar daar stoppen de selectiemogelijkheden niet, want ook wat de kleur van uw natuursteentegel betreft kunt u bij ons uit tal van opties kiezen, gaande van lichtroze tot donkerzwart. Ook kunt u gaan voor een effen tegel zonder patroon, of bijvoorbeeld net het omgekeerde: een bonte natuurtegel met veel details. Ten slotte kan het oppervlak van uw natuursteentegel ook op verschillende manieren bewerkt worden: we kunnen polijsten, zoeten of schuren voor een aparte textuur. U zult het nog moeilijk hebben slechts één van onze tegelsoorten uit te kiezen!

Hoe onderhoud ik tegels van natuursteen zodat ze hun mooie conditie blijven behouden?

Dat natuursteen van nature verhard is doorheen de jaren, brengt bovendien met zich mee dat het product in kwestie extreem makkelijk in onderhoud is. Een vloer, wand of zelfs decoratie-element van natuursteen hoeft immers slechts geborsteld te worden met een kleine hoeveelheid zeep om het grondig te reinigen, en klaar is kees. Daarenboven is een natuurstenen tegel bestand tegen zowel intensief gebruik als barre weersomstandigheden, waardoor hij zowel binnen als buiten jarenlang zal meegaan en moeiteloos zijn goede staat zal behouden. Door deze langdurige levensduur van natuursteen en de hoogstaande kwaliteit ervan, hoeft u zich dus amper zorgen te maken over eventuele vervolgstappen. Sommige tegels zijn zelfs krasbestendig en krijgen geen vlekken als ze in aanraking komen met zuur! Perfect voor de keuken dus, of voor een woonkamer waar altijd leven in de brouwerij is. Met een mooie natuursteen maakt u nooit de foute keuze.

Tegelhandel Kwanten vindt u de perfecte natuursteen voor uw betegeling

Zou u ook graag tegels van natuursteen zien in uw woning; of misschien net aan de buitenkant daarvan, op uw terras? Wij maken het graag voor u waar. Bij Kwanten Tegelhandel hebben we niet alleen jarenlange ervaring in de sector, we hebben ook een verregaande expertise en een hecht team van gespecialiseerde medewerkers in huis. Zodat we u naar beste behoren kunnen bijstaan in het uitkiezen van een mooie natuursteentegel voor uw huis, waarvan u nog jarenlang genot zult hebben. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en behoeften in een persoonlijk gesprek en zitten graag met u samen tijdens een vrijblijvende afspraak. Komt u dus gerust spontaan langs in onze showroom aan de Lieven Gevaertlaan 13, 3900 Pelt of maak een afspraak via ons contactformulier; of door te bellen naar +32(0)11/34.01.10 of mailen naar info@kwanten.be. We verwelkomen u met open armen!