Siliconenvoeg voor tegels in de juiste kleur

Kwanten heeft een zeer ruim assortiment in vloer- en wandtegels voor zowel de badkamer als de keuken. We kunnen u hierbij tot in het detail voorzien. We hebben zelfs de siliconenvoeg voor tegels in de juiste kleur voor u beschikbaar, omdat we vinden dat we u ook hierin het beste van het beste moeten aanbieden. Kom hiervoor gerust eens langs in onze showroom.

KWANTEN, EEN AANSPREKENDE NAAM VOOR VLOER- EN WANDTEGELS

Kwanten is al meer dan 50 jaar een aansprekende naam voor vloer- en wandtegels in de provincie Limburg. Veel mensen vanuit de hele provincie komen naar onze winkel om ons aanbod te ontdekken. We hebben een mooie showroom in Overpelt waarin we een waaier aan kwaliteitsvolle tegels hebben liggen in diverse kleuren en afmetingen.

Doordat we direct bij de fabrikant inkopen, kunnen we u de tegels voor een scherpe prijs aanbieden. De juiste prijs-kwaliteitverhouding is dan ook één van de belangrijkste waardes van ons bedrijf. We verkopen hoogwaardige materialen tegen een keurige prijs. We hebben dus voor ieder budget een juiste oplossing. Daarnaast staan we garant voor een uitstekende persoonlijke service.

In onze showroom verwelkomen onze vakkundige medewerkers u graag om u wegwijs te maken in ons ruime assortiment. Het zou ons verbazen als hier niet die ene tegel ligt, die precies in uw ruimte past. Naast de toonzalen voor tegels hebben wij ook een bouwmarkt. Hier kunnen wij u voorzien van alle materialen die u nodig heeft om de tegels te plaatsen. Daar hoort natuurlijk ook de voeg bij, want wij hebben vanzelfsprekend aandacht voor ieder detail.

SILICONENVOEG VOOR TEGELS IN DE JUISTE KLEUR

De voegen zijn een belangrijk onderdeel in de uitstraling van het tegelwerk. Een voeg die niet past bij de tegel, kan het karakter van de tegel sterk beïnvloeden. Daarom hebben we ook met betrekking tot de voegen een zeer veelzijdig kleurenpalet voor u ter beschikking. Hiervoor kunnen we u het assortiment van Mapei aanbieden. Mapei is de wereldwijde marktleider in kwalitatieve lijmen, kitten, voegen en andere producten voor de bouw.

Het van oorsprong Italiaanse merk heeft gekleurde siliconenvoegen die volledig afgestemd kunnen worden op de tegelkleur. Op deze manier kunt u van uw badkamer of keuken een prachtig geheel maken.

BEKIJK UW MOGELIJKHEDEN IN ONZE SHOWROOM

U bent van harte welkom om uw mogelijkheden in onze showroom te komen bekijken. We weten zeker dat u hier zeer veel inspiratie zult opdoen met betrekking tot het tegelwerk in uw woning. U vindt ons aan de Gevaertlaan 13 in Overpelt. Wij zijn zes dagen in de week geopend om u persoonlijk te assisteren. Niet alleen met betrekking tot uw tegels maar ook voor de voegen tussen de tegels, omdat dat wat ons betreft de finishing touch is van het tegelwerk.