ParquetVinyl vloeren van een hoge kwaliteit met een uitstekende uitstraling

Steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van ParquetVinyl vloeren. De vloeren zijn van een hoge kwaliteit en hierdoor geschikt voor ieder gebruik. Daarnaast hebben de vloeren een mooie uitstraling die past in iedere sfeer. Voor een zeer ruime keuzemogelijkheid in vinylvloeren kunt u uitstekend terecht in de showroom van Kwanten, een van de meest uitgebreide toonzalen van Noord-Limburg. Daarnaast kunnen we u ook helpen aan een vakkundig plaatsingsadvies en onderhoudsproducten voor uw vinylvloer.

Kwanten is een zeer aansprekende aanbieder van veelzijdige vloeroplossingen. Al ruim 50 jaar zijn we gespecialiseerd in tegelwerk, parket en vinyl. Geholpen door deze lange ervaring hebben we zeer veel vakkennis opgebouwd om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. We bieden enkel zeer hoogwaardige producten aan die een lange levensduur zullen garanderen.

De samenstelling van ParquetVinyl

ParquetVinyl is opgebouwd uit diverse lagen: een matte PU toplaag, een transparante slijtlaag waarin het unieke houtdesign is verwerkt en een ultra sterke & rigide drager waarbij gebruik is gemaakt van geavanceerde RCB technologie. De dunne vloer is eenvoudig te plaatsen en uitstekend geschikt om te gebruiken bij renovatieprojecten

ParquetVinyl uitstekend voor renovatieprojecten

Het mooie van parquetvinyl is dat deze vloer een zeer dunne vloeropbouw heeft en dat u hierdoor de vloer kunt leggen op een oude vloer. Hierdoor kunt u dit materiaal uitstekend gebruiken bij renovatieprojecten. Als de vloer vlak is, kan de nieuwe parquetvinyl vloer er overheen geplaatst worden, anders kunt u gebruik maken van een ondervloer. De nieuwe vloer is in een korte tijd geplaatst, ook bij renovatieprojecten.

De uitstekende eigenschappen van ParquetVinyl vloeren

ParquetVinyl is de laatste jaren erg sterk in opkomst. Dit is niet verwonderlijk, ParquetVinyl heeft de goede eigenschappen van een vinylvloer, maar heeft de uitstraling van een mooi en stijlvol parket. Hierdoor is deze vloer zeer geschikt voor een grote diversiteit aan woonstijlen. De vloer zal hiervoor de juiste sfeer uitstralen.

Vinyl

Vinyl is zeer sterk materiaal, dat uitstekend geschikt is voor een veelvuldig en intensief gebruik. U zult hier lang gebruik van kunnen maken, zonder dat de vloer lelijk wordt. De vloer is onderscheidend door betrouwbaarheid. ParquetVinyl is kleurvast, ook als de vloer vaak in de volle zon ligt. Daarnaast “leeft” deze vloer niet. De vloer zal dus niet uitzetten of inkrimpen. Ook als er per ongeluk een grote hoeveelheid water overheen komt, zal dit geen effect op de vloer hebben. Daarbij is de vloer zeer makkelijk te onderhouden. Tot slot is het goed te vermelden dat een ParquetVinyl vloer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.

ParquetVinyl in diverse stijlen

ParquetVinyl is verkrijgbaar in diverse stijlen. Hierdoor heeft u zeer veelzijdige mogelijkheden om de vloer af te stemmen op de rest van uw woninginterieur om het één mooi geheel te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit ParquetVinyl dat de mooie robuuste uitstraling van natuurlijke planken extra accent geeft, ParquetVinyl met een moderne en wat strakkere uitstraling, ParquetVinyl met een authentieke uitstraling of ParquetVinyl met lage en brede planken waardoor een ruimte optisch wat groter lijkt. Vanzelfsprekend hebben we veel meer keuze mogelijkheden.

PARQUETVINYL VLOEREN IN ONZE SHOWROOM BEKIJKEN

Om onze keuzemogelijkheden in ParquetVinyl vloeren te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt ons aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Overpelt. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om u alle informatie en adviezen te geven over ParquetVinyl vloeren. Vanzelfsprekend kunnen wij al uw vragen over deze vloeren beantwoorden. Naast onze showroom hebben we een bouwmarkt waar u terecht kunt voor alle benodigde materialen om de vloer te plaatsen. U bent in één keer klaar. Mocht u ons eerder willen bereiken met vragen of persoonlijk advies, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.