Natuursteen kopen? Bij Kwanten vindt u ongetwijfeld uw smaak

Natuursteen voor uw woning kopen is een aankoop waarbij u in feite geen foute keuze kunt maken: de steen in kwestie staat voor klasse, kwaliteit en elegantie, en kunt u dankzij de vele bestaande soorten volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak. Kiezen is echter niet altijd gemakkelijk, en daarom staan we u bij Tegelhandel Kwanten met man en macht bij.

Natuursteen: eerst kennen, dan kopen

Voor u natuursteen integreert in uw woning is het van belang dat u goed op de hoogte bent van wat natuursteen precies is, en wat de verschillende soorten zijn. Natuursteen is in essentie een gesteente dat gevormd is uit gestold magma of uit samengedrukte aardlagen, en dat eeuwenlang gehard en gevormd is door de natuur. Dit wilt zeggen dat, omdat de grondsoort overal verschilt, elke natuursteen ook werkelijk uniek is in zijn soort. Koopt u met andere woorden een natuursteen voor in uw interieur of op uw terras, dan creëert u als vanzelf een authentieke en bijzondere uitstraling die u nergens anders zult terugvinden.

De natuurstenen die bij ons verkrijgbaar zijn: kalksteen, leisteen, graniet, marmer, …

Natuursteen kopen voor uw huis is een geweldige investering. Het bijzondere lijnenspel en de ingetogen details van natuursteen geven elke ruimte een verfijnde en luxueuze uitstraling. Doordat er bovendien tal van variaties in natuurstenen bestaan, kunt u het uiterlijk van uw interieur tot in de puntjes afstemmen op uw persoonlijke smaak en stijl. Zo krijgt u bij Kwanten Tegelhandel de keuze uit kalksteen, leisteen, graniet, marmer, kwartsiet, gneis of travertin. Met elk hun eigen kleuren, van lichtroze tot gitzwart; en elk hun eigen patronen, van een effen oppervlak tot een bonte print. Of u nu een vloer of wand (of beide) wenst in donkere, mysterieuze tinten of een licht palet met een open uitstraling verkiest: u zult het ongetwijfeld vinden in een mooie natuursteen van bij ons.

Bovendien kan natuursteen ook op diverse manieren bewerkt worden, waardoor er een verschil in oppervlaktestructuur bestaat. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen om de steen te polijsten, zoeten of schuren. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Tegelhandel Kwanten!

Natuursteen kopen? Voor elke kamer hebben wij een passende stijl

Natuursteen staat symbool voor een tijdloze en sierlijke uitstraling, en niet enkel in de badkamer. De grote troef van natuursteen is immers zijn veelzijdigheid, en dat hij past in nagenoeg elke kamer van het huis. De woonkamer, de keuken, de hal, de wasplaats, de dressing, … Vaak kopen klanten natuursteen voor moderne interieurs en krijgt de vloer een strakke uitstraling, maar ook in landelijke huizen komt natuursteen helemaal tot zijn recht. Door de lange levensduur en hoge kwaliteit van het natuurproduct, blijven de stenen jarenlang mooi terwijl ze in feite weinig onderhoud vergen. Ook voor wie bij zijn aankoop twijfelt tussen meerdere tegelsoorten is natuursteen een veilige optie: het is een subtiele, stijlvolle steen die nooit saai wordt dankzij zijn unieke patronen en natuurlijke karakter. Ook al verandert uw interieur, uw natuursteen zal altijd mooi, tijdloos en gepast blijven.

Weinig onderhoud na het aankopen van natuursteen

Wie denkt dat natuursteen groot onderhoud vergt, heeft het gelukkig mis. Een natuurstenen vloer hoeft na aankoop immers niet bijzonder intens onderhouden te worden, en daarbovenop is het schoonhouden zelf erg eenvoudig. Na het plaatsen van natuursteen kan uw vloer immers gewoon geborsteld worden met een kleine hoeveelheid zeep, wat reeds voldoende is. Natuursteen is dan ook perfect geschikt voor een dagelijks, intensief gebruik zonder dat dit zijn sporen achterlaat. Klinkt dat perfect voor u? Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden voor uw natuurstenen vloer, wand of decoratie-element te bespreken.

Bij Tegelhandel Kwanten koopt u de perfecte natuursteen voor uw levensstijl

Weet u al wat voor natuursteen u zou willen kopen of wilt u graag nog wat meer info over de verschillende opties en specificaties? Kom gerust eens spontaan langs in onze showroom, aan de Lieven Gevaertlaan 13, 3900 Pelt of maak een vrijblijvende afspraak via onze website. Andere vragen of nood aan direct advies? Dan kunt u bellen naar +32(0)11/34.01.10 of mailen naar info@kwanten.be. We helpen u graag verder!