Laminaat vloer kopen met ruime keuze uit kwaliteit: Kwanten

Een laminaat vloer kopen doet u bij Kwanten met niet alleen een ruime keuze, maar ook met oprecht en professioneel advies van onze vakspecialisten. Wij nemen graag de tijd om samen met u de geschikte laminaat vloer voor uw woning uit te kiezen. Lees hier wat we met onze kwaliteitsvolle laminaat- en andere vloeren voor u kunnen betekenen.

Een laminaat vloer bestellen bij Kwanten is altijd een goede keuze

Een laminaat vloer kopen voor uw woning is een grote beslissing, waarvoor u diverse elementen in overweging moet nemen. Zo komt laminaat immers in verschillende houtsoorten, vormen, afmetingen en kwaliteiten, wat betekent dat ook het prijskaartje van een laminaat vloer sterk kan variëren afhankelijk van de aanbieder en de soort. Het is met andere woorden belangrijk dat u de juiste vloerbekleding uitkiest voor uw woning, en dat u daarvoor terecht kunt bij de juiste partner. Wij zijn die partner: bij Kwanten, dé specialist in vloeren en tegels te Limburg, ontvangt u niets minder dan de beste kwaliteit.

In vloerbekleding van laminaat of van parket investeren voor uw woning?

Een vloer van laminaat aanleggen in uw woning is niet alleen een budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle, maar ook een mooie investering. Deze vloerbekleding staat er immers om bekend hetzelfde te ogen als parket en uw woning dus een warme en luxueuze uitstraling te geven, zonder dat daar ook het prijskaartje van parket aanhangt. Dat een laminaat vloer een goedkopere optie vormt, wilt echter niet zeggen dat deze daarom ook minder kwaliteitsvol is dan parket. Beide verschillen simpelweg van samenstelling, waardoor de prijs gedrukt kan worden.

Laminaat vloer aanleggen: de specifieke kenmerken

Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in tal van dimensies, en worden in onze collectie aangeboden in verschillende afmetingen van planken. Zo kunnen de planken van uw laminaat vloer extra lang, extra breed of extra smal gemaakt worden naargelang uw persoonlijke voorkeur, wat hen bovendien ook erg geschikt maakt voor patronen zoals een visgraat. Dit in combinatie met de warme, natuurlijke uitstraling en ruwheid van het hout, zorgt ervoor dat laminaat een bijzonder geschikte keuze is voor ieder die zijn woning wilt uitrusten met een mooie en unieke vloer van kwaliteit.

Voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer in huis, kiest u voor laminaat

Een andere reden om voor laminaat in uw woning te kiezen is dat het hout behandeld kan worden, waardoor het bestand is tegen water en vocht. Zo kan laminaat perfect overleven in de badkamer of keuken en kunt u er in quasi alle woonruimtes probleemloos én lang van genieten. Omdat laminaat bovendien krasbestendig is, kan er probleemloos op ‘geleefd’ worden. Dit heeft tevens als gevolg dat laminaat vloeren enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn: schoonmaken met water en zeep is snel gebeurd en geen enkel probleem.

Wij verkopen laminaat vloeren met levenslange garantie

Voor de laminaat vloer die wij aanbieden, werken we bij Kwanten samen met BerryAlloc. Op deze vloeren krijgt u bij residentieel gebruik bovendien een levenslange garantie: zo overtuigd zijn wij van ons vakmanschap. Daarbovenop hechten we ook enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze vloeren, opdat onze klanten er een leven lang van kunnen genieten. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan plinten, profielen en onderhoudsproducten voor uw laminaat vloer in huis. Omdat een mooie afwerking, minstens even belangrijk is als de vloer zelf. Onze laminaatvloeren zijn trouwens ook zeer gemakkelijk om zelf te installeren, dankzij onze eenvoudige plaatsingssystemen.

Onze vloeren van laminaat dragen het PEFC-label

Duurzaamheid dragen wij bij Kwanten hoog in het vaandel. Onze laminaat vloeren dragen dan ook het PEFC-label, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzame bosbouw. Ook zijn onze laminaat vloeren in België vervaardigd. Zo bieden we met onze laminaat een lokaal, trendy, decoratief, onderhoudsvriendelijk en vooral mooi product aan, waarop u een levenslange garantie geniet. Aarzel dus niet om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Overpelt aan de Gevaertlaan 13, waar u de vloeren zelf kunt ontdekken en waar onze experts u graag verder helpen. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons contactformulier invullen, of ons bereiken via info@kwanten.be. Tot dan!