Kwanten, het adres voor vloertegels en wandtegels in Limburg

Vloertegels en wandtegels bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling en het karakter in een woonruimte. Daarom is het goed om de tegels met zorg uit te kiezen, de tegels plaatst u immers om hier jaren van te genieten. Kwanten is hét adres voor vloertegels en wandtegels in Limburg. Wij hebben tegels van een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Er zijn diverse soorten tegels. Er wordt niet alleen onderscheid gemaakt in vloertegels of wandtegels, maar er is ook zeer veel keuze in kleur, afmeting, samenstelling en kwaliteit. Daarnaast kunt u tegels kopen voor de badkamer en de keuken, maar zijn er ook mooie oplossingen voor de woonkamer, en de slaapkamer. Als u op zoek gaat voor een geschikte tegel voor in uw woning heeft u dus diverse mogelijkheden.

Het beste adres voor tegels voor de badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer

Als u op zoek bent naar tegels, kunt u het beste terecht bij een zaak met een ruime keuzemogelijkheid. U kunt uzelf volledig laten inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn en hoeft hiervoor niet meerdere winkels te bezoeken. U kunt de diverse tegels direct één op één vergelijken. Als u woonachtig bent in de provincie Limburg, is Kwanten een uitstekende optie. Met onze zeer ruime en veelzijdige keuzemogelijkheid zijn wij het beste adres voor tegels voor de badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer. Wij zijn al meer dan 50 jaar dé specialist in vloer- en wandtegels in Limburg.

Vloer- en wandtegels in de badkamer

Bij Kwanten kunt u niet alleen terecht voor ons assortiment maar ook voor vakkundig advies hierover. Wandtegels zijn dunner en minder sterk dan vloertegels. De wandtegels hoeven dan ook minder druk te weerstaan. Wandtegels kunt u niet voor de badkamervloer gebruiken, maar vloertegels kunt u zowel op de vloer als op de muren van uw sanitaire voorziening plaatsen. We kunnen u hier uitgebreid in adviseren.

Keukenvloer ideeën voor een moderne of landelijke uitstraling van de tegels

In onze showroom zullen we u uitstekend persoonlijk te woord staan en we willen dan ook graag met u meedenken. Geholpen door onze lange ervaring en expertise kunnen wij u prima helpen met het maken van uw keuze. Een keukenvloer of wand moet immers naadloos passen bij de uitstraling van uw keukeninrichting. Bij Kwanten is dat geen probleem. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij u zeker helpen bij het uitwerken van uw keukenvloer ideeën voor een moderne- of landelijke uitstraling van de tegels.

egels voor de woonkamer- of slaapkamer vloer

Steeds meer mensen kiezen ervoor om ook de woonkamer- of slaapkamer vloer van tegels te voorzien. De fantastische uitstraling van de tegels maakt dit ook goed mogelijk. De tegels van Kwanten zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn zeer slijtvast. Daarbij komt dat wij onze tegels voor een scherpe prijs kunnen aanbieden omdat wij direct vanuit de leverancier geleverd krijgen. Bij ons zult u dus een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aantreffen.

Hét adres voor vloertegels en wandtegels in Limburg

Zoals u inmiddels zult begrijpen is Kwanten hét adres voor vloertegels en wandtegels in Limburg. Naast ons rijke assortiment in tegels kunt u bij ons ook terecht voor alle materialen voor het plaatsen van de tegels. Bij ons bent u met één stop voorzien van een mooie wandafwerking. Wij zijn zes dagen per week open voor persoonlijk advies over uw tegelwerk. Daarnaast kunt u in onze bouwmarkt alle benodigde materialen aanschaffen voor het plaatsen van de tegels.