De juiste siliconenvoeg voor het tegelwerk

De voeg is de finishing touch voor het tegelwerk. Een voeg kan de uitstraling van de tegels in de badkamer of keuken behoorlijk beïnvloeden. Als dé specialist in vloer- en wandtegels kan Kwanten u niet alleen helpen aan de geschikte tegel, maar ook aan de juiste siliconenvoeg voor het tegelwerk. Hiervoor heten wij u graag van harte welkom in onze showroom.

Als u uw badkamer of keuken gaat betegelen, is het natuurlijk de bedoeling dat uw interieur een geheel gaat vormen met de juiste uitstraling. Hoe verbazingwekkend het ook klinkt, de relatief smalle voegen van uw tegels spelen hier een belangrijke rol in. Het “raamwerk” rond de tegel kan de uitstraling op een mooie geraffineerde manier versterken, of juist erg negatief in het oog laten springen. De keuze van de voeg is hiermee bijna net zo belangrijk als de keuze voor tegel zelf.

KWANTEN VOOR DE WAND- EN VLOERTEGELS EN DE BIJBEHORENDE PRODUCTEN

Kwanten uit Overpelt heeft een zeer veelzijdig assortiment aan tegels. Zowel voor wand- als vloertegels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden enkel tegels van een hoogwaardige kwaliteit aan. Doordat wij direct bij de fabrikant inkopen, kunnen wij deze aanbieden tegen een scherpe prijs en hebben wij een zeer onderscheidende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij ook onderscheidend in de materialen die u nodig heeft om de tegels te plaatsen. Denk hierbij aan de siliconenvoeg.

DE JUISTE SILICONENVOEG VOOR HET TEGELWERK

Ook met betrekking tot de siliconenvoeg bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben voegen van de meest aansprekende merken in deze branche en kunnen u hierdoor zeker helpen aan de juiste siliconenvoeg voor het tegelwerk. Wij hebben onder andere voegen van het aansprekende merk Ottoseal. Zoals hierboven al aangegeven, is niet alleen de kwaliteit van de voeg belangrijk, maar ook de kleurstelling is van belang om de juiste setting te creëren. Ottoseal sluit daar volledig bij aan met een zeer gevarieerd kleurenpalet.

VOEGKLEUREN AFGESTEMD OP DE VLOER

Het voordeel van het assortiment van Ottoseal is dat u voor de voegkleur keuze heeft uit een enorm kleurenpallet. In verband met de gewone voeg voor tegels zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er twee soorten voegen, de standaardvoeg en de voeg voor in natte of zwaarder belaste ruimtes. Deze voeg wordt minder snel vuil en is ook beter schimmelwerend. In deze twee soorten is er een enorm kleurenpallet, zodat je de voegkleur ideaal op de vloer kan afstellen. Voor de afwerking, om de uitzetvoegen te vullen en de plinten af te kitten is er dan de bijhorende siliconen beschikbaar die de kleur van de cementvoeg heeft.

TEGEL- EN VOEGWERK IN ONZE SHOWROOM

Wilt u de voegen van Ottoseal met eigen ogen bekijken? U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom aan de Gevaertlaan 13 in Overpelt. Onze vakkundige medewerkers staan zes dagen in de week voor u klaar om u te adviseren over al het tegel- en het voegwerk. Wij weten zeker dat u in onze showroom erg veel inspiratie zult opdoen over hoe uw tegelwerk eruit moet komen te zien.

Daarnaast hebben wij een bouwmarkt om u te voorzien van al het materiaal dat u nodig heeft om de tegels te plaatsen. Ook dit assortiment is met zorg gekozen op basis van de juiste prijs-kwaliteitverhouding, omdat we hierin zo sterk en onderscheidend in zijn.