Blauwe steen kopen in Noord-Limburg bij Kwanten Tegelhandel

Blauwe steen van hoge kwaliteit gezocht? Bij Kwanten in Pelt helpen we u graag de juiste toepassing van arduin voor uw woonst te vinden. Lees hier meer over wat wij als specialist in vloer- en wandtegels voor u en uw binnenvloer, schouw, terras, etc. kunnen betekenen.

Blauwe steen kopen voor uw woning: wat is dit precies?

Blauwe steen, hardsteen, arduin, kolenkalksteen en petit granit zijn in feite allen benamingen voor dezelfde soort kalksteen met een blauwgrijze kleur, die u zich tegenwoordig op veel plaatsen kunt aanschaffen. Dat er een ruim aanbod aan blauwe steen is brengt echter met zich mee dat er zich daarin ook duidelijke kwaliteitsverschillen voordoen, net zoals de prijzen van verschillende aanbieders van arduin sterk uiteen kunnen lopen. Bij Kwanten Tegelhandel te Overpelt kunt u er gerust van zijn dat u een goede aankoop doet: bij ons kunt u uitsluitend arduin van de beste kwaliteit kopen, en dat aan een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

De mogelijkheden om blauwe steen in uw woning te integreren

Arduin of blauwe hardsteen wordt al eeuwen gebruikt voor verschillende binnen- en buitentoepassingen. Bij Kwanten helpen we u dan ook graag de juiste toepassing voor uw woonst te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen blauwe steen te gebruiken voor de vloeren in huis, uw terrasstenen, werkbladen, gevelstenen, afwerkingen, etc. Bovendien bestaan er tal van afwerkingen in blauwe steen, waardoor u uw woning volledig naar uw persoonlijke smaak kunt vormgeven. Zo bestaat er arduin die gebrand is, maar ook gevlamd, geschuurd, verzoet, gebouchardeerd, gefreind (geciseleerd) en gepolijst.

Blauwe steen kopen doet u bij ons met een oprechte en professionele klantenservice

De opties voor het aanschaffen van blauwe steen zijn werkelijk eindeloos, en kunt u naar hartenlust komen ontdekken in onze vestiging te Pelt. Onze vakkundige experts brengen u tot in de puntjes op de hoogte van de verschillende mogelijkheden, en adviseren u uitgebreid over de geschikte afwerking voor uw woning, noden, voorkeuren en budget. Met veel passie en vakkennis gaan onze medewerkers aan de slag, om u een product van de hoogste kwaliteit te garanderen dat perfect bij u past en waaraan u jarenlang plezier zult beleven.

Overweegt u bij ons blauwe steen te bestellen, dan geven wij plaatsingsadvies

Afhankelijk van de toepassing van arduin in of rond uw woonst, bestaan er verschillende plaatsingsmogelijkheden. De opties daarvoor zijn echter zo veelvuldig, dat u zonder professionele hulp mogelijks door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vinden we het bij Kwanten Tegelhandel van cruciaal belang onze klanten degelijk plaatsingsadvies te verlenen, zodat hun blauwe steen op een juiste en duurzame manier in hun woning geïntegreerd wordt.

Bovendien kunt u voor de plaatsing van uw arduin ook beroep doen op door ons geselecteerde vakmannen, die met een grondige vak- en productkennis alsook jarenlange ervaring voor u aan de slag gaan. Wist u trouwens dat we bij Kwanten naast een tegelhandel ook een bouwmarkt hebben? Hier vindt u al het nodige materiaal terug om onze producten optimaal te kunnen bewerken en plaatsen.

Blauwe steen kopen is één ding, maar hoe onderhoudt u arduin precies?

Omdat blauwe hardsteen een soort kalksteen is, kan deze geen zuren verdragen. Bij het reinigen van arduin vloeren of werkbladen raden we u dus af agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken. Verder is het onderhoud van blauwe hardsteen binnenshuis simpel: De natuurlijke hardheid van de steen beschermt hem tegen dagelijkse invloeden, waardoor hij doorgaans enkel met helder water schoongemaakt hoeft te worden.

Ongelukjes kunnen echter altijd gebeuren. Zo valt er al eens een glas wijn of ontstaan er vetvlekken rond het fornuis. Dan bestaan er gelukkig verschillende manieren om uw blauwe steen te beschermen, zoals het reinigen met zeep of het aanbrengen van een water- en/of olieafstotend laagje. Voor het onderhoud van blauwe hardsteen buitenshuis, kan u weer en wind rustig hun werk laten doen. Al is het natuurlijk ook altijd mogelijk het onderhoud van binnenshuis ook buitenshuis toe te passen.

Bij ons kunt u terecht voor blauwe steen van topkwaliteit aan een gunstige prijs

Overweegt u om blauwe steen aan te kopen, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare aanbieder die u van kwaliteit én goed advies voorziet? Dan bent u bij Kwanten Tegelhandel te Pelt aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en geven het nodige advies. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak, en wij zitten graag persoonlijk met u samen.