Bekijk de grootste collectie natuursteen bij tegelhandel Pelt

Steeds meer mensen kiezen ervoor om natuursteen te gebruiken voor de vloer van hun woning. Natuursteen als graniet, marmer, leisteen of blauwe hardsteen hebben een fantastische uitstraling. Deze duurzame steensoort is hierdoor uitstekend geschikt voor woondoeleinden. Bekijk de grootste collectie natuursteen bij Kwanten, dé tegelhandel in Overpelt.

Met natuursteen kunt u uw huis een mooi eigentijds karakter en een luxe uitstraling geven. Daarnaast is het materiaal van een uitstekende kwaliteit om het zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en kan het goed tegen jarenlang intensief gebruik.

Toepassingen van natuursteen

Natuursteen kan voor diverse toepassingen gebruikt worden. Naast de eerder genoemde doelstellingen voor in- en om het huis, worden deze steensoorten zelfs gebruikt voor gevelbekleding, wandbekleding, trappen, grafmonumenten, zwembaden en wegbestrating. Dit geeft aan hoe sterk het materiaal is.

Onderhoud van de natuurstenen vloer

Het onderhoud aan de natuurstenen vloer is eenvoudig. De vloer kan geborsteld worden met een zachte borstel en met een zeer kleine hoeveelheid zeep is het natuursteen goed schoon te krijgen. U hoeft de vloer ook zeker niet te sparen. De vloer is uitstekend bestand tegen “een intensief leven.” Het is goed om de vloer gewoon te gebruiken door eroverheen te lopen, te werken of te gebruiken in uw dagelijkse gang van zaken.

Door het gebruik ontstaat er een ouderdomsglans op de natuursteen. Dit wordt ook wel “patina” genoemd. Hoe gek dit ook in eerste instantie zal klinken, patina is goed voor de natuursteen. Het geeft niet alleen het mooie specifieke karakter aan de steen, maar staat ook in voor de beschermende werking.

Kwanten uit Overpelt voor een granieten of marmeren vloer

Bent u op zoek naar een granieten- of marmeren vloer? Dan kunt u zeker prima terecht bij Kwanten. Wij zijn dé tegelhandel van Overpelt en omgeving. Wij zijn niet alleen de tegelspecialist van de omgeving maar ook hét adres voor natuursteen. We hebben een zeer veelzijdig assortiment waarin u een ruime keuze zult ontdekken. Laat u volledig inspireren in onze showroom. Hier vindt u hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Onze stock komt immers rechtstreeks van de fabrikanten. Van dit prijsvoordeel mogen onze klanten vanzelfsprekend profiteren.

Advies over een leisteen vloer of een blauwe hardsteen vloer

In onze showroom zult u vakkundige medewerkers aantreffen. We hebben jarenlange ervaring in deze branche en kunnen u uitstekend helpen. Voor advies over een leisteen vloer of een blauwe hardsteen vloer kunt u dan ook uitstekend bij ons terecht. Wij kunnen u alles vertellen over het plaatsen en het onderhouden van de vloer. Daarbij kunnen we u vanuit onze bouwmarkt van alle materialen voorzien die u nodig heeft bij de plaatsing en het onderhoud van uw vloer.

Naar dé tegelhandel in Overpelt voor de grootste collectie natuursteen

U bent van harte welkom in onze showroom voor de grootste collectie natuursteen. U vindt ons aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Overpelt. Wij zijn zes dagen in de week geopend voor persoonlijk advies. Professionelen kunnen met een afhaal badge ook de producten buiten de openingsuren ophalen. Met een bezoek aan onze showroom zult u overtuigd zijn dat wij dé tegelhandel van Overpelt en wijde omgeving zijn.